mÅLTIDEN & MÅLTIDET

-ET SYMPOSIUM

HAR VI TID NOK TIL AT SPISE ? (SAMMEN)

Sølballegård, Mols Bjerge d. 6.-7. juni 2019

Eksperimenter og involvering: Et anderledes og udviklende kursusdøgn for mennesker, der professionelt arbejder med mad og måltider.

24 timer på Sølballegaard, hvor forskere, kunstnere, kokke og branchefolk i en fælles proces udvikler på, hvordan MÅLTIDEN skaber værdi i fremtid og nutid.

Gennem konkrete eksperimenter og samskabelse får deltagerne ny viden og erfaring, der kan sættes i spil på døgnet – og ikke mindst i hverdagen efterfølgende.

Tiden og rummet mellem tallerknerne er hovedfokus – og måltidernes kvalitet er helt på plads. Et døgn hvor forskellige fagligheder og kompetencer mødes om at skabe de bedste versioner af sig selv samt de produkter og services man respektivt arbejder med.

Michael Flaherty – professor v. University og Illinois sætter med sit indlæg tiden på plads og kunstnere åbner tidens univers fra forskellige retninger – alle med fokus på MÅLTIDEN og livet mellem tallerknerne.

Dele af symposiet foregår på engelsk.

 

Symposiet ledes af 

Susanne Højlund, Antropolog, Food Culture Studies, Aarhus Universitet.

Morten Nottelmann, ideologisk designer,

Jakob Vinkler, madkunstner og leder af Institute of Meals, Ebeltoft

 

FØLG OS

MÅLTIDEN

Galleri

PROGRAM

31.05. – 07.06.2019

En Madperformance i 12 tableauer

05.06.2019

Madevent i samarbejde med BoraBora

06.06 – 07.06.2019

Experimenter – involvering – måltiden

07.06 – 09.06.2019

Mad – bål – kokkeskoler

12.06.2019

Et stormøde for branchen

16.06.2019

En måltidsworkshop i børnehøjde

14.06.2019

En tværæstetisk workshop

15.06.2019

En eksperimenterende kunstevent