c a r n e v a l e

- En madoplevelse i 12 tableauer og
2 akter om mennesket, kød og karneval

En rejse ind i kødet som begær, lyst, liv, død, ofring, smag, klima og afsky. Forestillingen søger inspiration i karnevallet. Et farvel til kødet, hvor det groteske, kaosset og en omvendelse af dagligdagens normer og regler møder det rene, ofringen og det absolutte. Men også et gensyn med kødet og en genopdagelse af, hvad kød er og kan. Kød er meget mere end en fødevarekilde – men også en kilde til identitet, følelser, velbehag og konflikter.

 

Fortællingen inkluderer et overdådigt måltid og kunstneriske udtryk af forfatter og billedkunstner Kasper Hesselbjerg, visuel kunstner Signe Klejs, musik af violin virtuosen Marius Ungureanu, performerne Max Bering og Gitte Kielberg.

 

Oplevelsen er tilrettelagt af madkunstner Jakob Vinkler fra Institute of Meals og instrueret af Folmer Gry Kristiansen. Inspiration og udvikling i samarbejde med antropolog Jonathan Leer og kreativitetsleksikon Morten Nottelmann.

Billetten inkluderer forestilling, middag og drikkevarer

 

Billetter kan købes her

 

FORESTILLINGER

SKIVE TEATER

Theaterpladsen 10

7800 Skive

Fredag d. 31 maj og lørdag d. 1 juni

 

NATURHISTORISK MUSEUM

Wilhelm Meyers Allé 10  
8000 Aarhus C

Mandag d. 3 juni og tirsdag d. 4. juni

 

SOSTRUP SLOT & KLOSTER

Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild

8500 Grenaa

Torsdag d. 6. juni og fredag d. 7. juni

 

PROGRAM

31.05. – 07.06.2019

En Madperformance i 12 tableauer

05.06.2019

Madevent i samarbejde med BoraBora

06.06 – 07.06.2019

Experimenter – involvering – måltiden

07.06 – 09.06.2019

Mad – bål – kokkeskoler

12.06.2019

Et stormøde for branchen

16.06.2019

En måltidsworkshop i børnehøjde

14.06.2019

En tværæstetisk workshop

15.06.2019

En eksperimenterende kunstevent